Huur natuur

Op een landgoed van meer dan vijftien hectare biedt Le Massinet onderdak aan maximum achttien personen. De combinatie van luxueus gerenoveerde vakantiehuizen en een privaat natuurgebied dompelt u onder in het echte Ardennen gevoel. Bossen, vijvers en weiden omringen de ruime terrassen en verschillende ontspanningsmogelijkheden. Joggen, mountainbiken, vissen, wandelen.. u hoeft het domein zelfs niet te verlaten.

Terwijl u als ouder een wedstrijd petanque speelt, ziet u de kinderen in de speeltuin ravotten. ’s Avonds kunnen jullie samen ontspannen in de sauna of jacuzzi, aan alles werd gedacht.

De woningen worden steeds aan één groep verhuurd, zo bent u enkel onder familie of vrienden als u er verblijft. De verschillende leefruimtes, keukens en slaapkamers werden van alle hedendaags comfort voorzien. De keukens beschikken over alle nodige toestellen, de leefruimtes zijn ruim en sfeervol ingericht. Badkamers met douches en/of ligbaden vervolledigen het plaatje. Tijdens de herfst en winter is het genieten van de vloerverwarming en houtkachel, in de lente en zomer komen de grote terrassen tot hun recht. De gemetste barbecue en het uitgebreide tuinmeubilair zorgen voor gezellige momenten ten midden van de prachtige natuur.