Ongestoord & Ongerept

Quality time met de natuur, dat is wat u te wachten staat wanneer u onze oprit oprijdt. Langsheen eeuwenoude bomen, kabbelende beken en weides waar er geen sprake is van het woord tijd of haast. Het domein Le Massinet integreert zich perfect in de omliggende Ardeense wouden doch is volledig omheind, zo kunnen uw kinderen spelen als weleer in uitgestrekte bossen en weides terwijl u een stevige wandeling maakt om vervolgens het aperitief in te zetten met een spel petanque. 

Verschillende vijvers bruisen van het leven en zorgen voor een welkome verfrissing tijdens de warmste zomerdagen. 

Tijdens uw verblijf zijn er geen andere gasten op het domein, u verblijft dus volledig in uw private sfeer. In combinatie met meer dan vijftien hectaren natuurgebied zorgt dit voor een volledige ontspanning enkel met de mensen die u heeft meegenomen.

De eigenaars wonen op het domein doch respecteren ten volle uw privacy en rust, zij staan ter beschikking wanneer u dit wenst.